Huhhuh!

 

Nyt on ripari viikko takana päin! Sunnuntaina vielä konfirmaatio, klo 8 pitäs olla kirkossa... Miten sitä jaksaa? Mutta ripari meni oikein hyvin, fiksuja nuorukaisia ja motivoituneita isosia! Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue! Kyllähän tuota väsytti tänään, varsinkin viimeset tunnit meni melko hiljasissa merkeissä minun osalta!

 

Eilen pittiin riparilaisille huumekeskustelu -tunnin. Ensin esittelin YAD:n lyhyesti ja sitte panin nuorukaiset keskuteleen huumehista, niiden haitoista ja niihin liittyvistä väittämistä. Lähteenä käyttiin pelkästään YAD:n sivuja. Keskustelua synty hyvin ja paljon nuoret tiesi jo etukäteen! Pyrin tekemään tunnista keskustelu -henkisen enkä mitään valistusta ja saarnaa. Siksi suunnittelinkin tunnin niin, että aluksi oli minun vuoro puhua noin 5-10 min ja loppu ajaksi laitoinkin nuoret pohtimaan mm. mitä erilaisia huumeita on olemassa, miksi päihteitä käytetään, mitä haittaa niistä on ja mitä muuta voisi tehä hyvän olon ja rennon fiiliksen saamiseksi kuin käyttää päihteitä. Lopuksi he (/ me) keskustelivat mm. väittämistä "satunnainen käyttö on ok", "käyttö on jokaisen oma asia" ja "päihteet kuuluu nuoruuteen". Tunnin jälkeen jäi tyytyväinen fiilis! Uskon, että tunnin aihe, tiedot ja keskustelut jäivät nuorten mieleen (ainakin osaksi)! Tein ton oppitunnin siis vapaaehtosesti YAD Street teamia varten!

 

Nyt aattelin levätä ja rentoutua tän viikonlopun. Pitää myös alkaa kääntään unirytmiä ens viikon yövuoroja varten! Huomenna nukun niin pitkään ku jaksan, syön roskaruokaa ja karkkia ja nautin elämästä sohvan ja tietokoneen välissä! Tänään aattelin hetken rauhottumisen jälkeen soitella kavereille ja morottaa niitä. Eilen oli puhe, että tänään pestäs Jossulin auto, mutta näyttää siltä, että alkas sataan... Ja oli myös puhe, että käytäs paistaan maggaraa! Saapa nähä, mitä sitä loppujen lopuksi keksiikään :)

 

Ja ah, mulla on tiistaina Ultraääni kasvohoito! Oon käyny siinä ennenkin ja suosittelen niiin kaikille sitä! Se oikeesti puhistaa ihon niin perinpohjin, että ku hoidon jälkeen koskee ekaa kertaa omaa silkkistä poskeaan ni miettii "Onko tää ees mun?!" ja että "Kuin p*skanen se onkaan ollu??" Hehee!

 

No mutta iloista päivän jatkoa! <3