Hoi!

 

Olen Stinde! Hieman ( ! ) yli 20 -vuotias yhteisöpedagogi-opiskelija. Asun kissani kanssa. Nyt on niin helle, ettei oikeen pään sisässä liiku mitään, joten siksi tästä postauksesta tulee ehkä vähän yksinkertainen ja tönkkö.. Mutta tuleviin julkaisuihin lupaan panostaa! :)

 

Mutta voisin jatkaa esittäytymistä: harrastan amatöörileipomista (mikä tarkottaa sitä, että yritän parhaani), lenkkeilyä ja salia, lukemista, YAD:ta, bloggaamista, kissan ja kavereiden kanssa hengailua yms. Opiskelut on loppusuoralla ja tän vuoden puolella pitäisi olla ammattilainen! Koulun jälkeen aattelin suunnata työelämään ja jossain vaiheessa sitten jatkaa kouluttautumista päihde- ja mielenterveys hommiin! Mutta suunnitelmat saattaa muuttua ni elkää uskoko tuota.. :p

 

Aattelin tässä blogissa kertoa elämäni ja kujeilujeni lisäksi YAD:n Street teamista. Olen siis YAD:n (Youth against drugs) jäsen ja harrastan myös striibailua. http://www.yad.fi/ osoitteesta löytyy lisätietoa, että mikä ihme tuo "jadi" on ja http://www.yad.fi/streetteam/ osotteesta löytyy Street teamista infoa. Kerron siis täällä kaikkea ST tehtävistä ja lisään myös mahdollisesti todistusaineistoa tänne :)

 

Lopuksi voisin kertoa hieman tästä päivästä. Aamulla heräsin 8 aikaan ja söin kunnon aamupalan (kaurapuuroa feat. mustikoita ja banaania, jugurttia ja vitamiiniporetablettijuoman) ja sitte katoin peiliin, pesin hampulit ja lähtiin polkemaan. Oon tän viikon riparilla isosena (kyllä, tämän ikäisenä! Toimin samalla myös isosten isosena eli opastan uusia isosia heidän uudella pelikentällään). Aamu alkoi leppoisasti: aamuhartauden jälkeen kun riparilaiset suuntasivat oppimaan, siirryimme me isoset suunnittelemaan päivän actionia eli leikkejä ja pelejä, mitä sitten riparilaisten kanssa touhuillaan. Sitte oli se itse äksöni. Leikittiin tavara-viestiä. En muista oliko siinä joku toinenki leikki... Noh, vihdoin oli ruoka-aika ja parhautta siitä teki se, että siellä oli mun lempiruokaa eli tonnikalapastaa! <3 Äpöstyksen jälkeen oli isosen tunti, joka meni ulkoläksyjä tentittäessä! Hyvin osasivat! Sitten taas riparilaiset meni oppitunnille ja me isoset ruvettiin hengaamaan. Ennen päivän päättymistä oli taas isosen puolitunti, jossa mainostettiin ja infottiin isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta. Viimesenä sitte laskettiin lippu ja näin päättyi leiripäivä.

 

Lähtiin sitte polkeen kotiin ja kävin samalla kaupassa. Ostin leipää (yleensä leivon leipäni ite, mutta tämmösellä helteellä en halua laittaa uunia päälle... se kun lämmittää tätä kämppää vielä enemmän...) ja suklaata! Sitte söin kanasalaattia ja leipää. Nyt oonkin sitte loppupäivän istunu koneella, kattonu Frendejä ja vähän hoisinu koulutehtäviäkin! Teen siis kesäopintoja. Nyt tekis mieli mennä uimaan, mutta kukaan ei oikeen innostu.. :(

 

Opettelen tätä blogin käyttöä vielä ni saattaa jotaki kömmähdyksiä tulla. Mutta ei pahalla! :)

 

Heihei! <3