Jou!

Niin paras viikko takana! Eka vietin synttäreitä parhaassa seurassa ja sitten lähtiin YAD:n matkaan Summer Uppiin ja sielläkin seura oli mitä mahtavin! Eipä mulla muuta.. paitsi että nyt kerron tarkemmin tästä ihanasta viikosta:

 

Alkuviikko meni tosiaan touhuillessa sitä sun tätä. Pitkästä aikaa tiesin, mitä on kiire! Keskiviikkona sitten suunnistimme Ouluun Ravintola Perlaan juhlimaan mun synttäreitä hieman etukäteen, kun torstaina oli jo toiset suunnitelmat. Oli ihana tunne, kun istu hienon ravintolan pöydässä, masu odotti jo tilaamaani annosta (lohta, tillikermaperunoita, kasviksia ja tietenkin coksua), ulkona oli "ukkonen" ja kun katsoin ympärilleni ni siinä istuskeli paljon tärkeitä ja ihania ihmisiä, jotka olivat halunneet tulla juhlimaan minua! <3

Torstaina matkani alkoi klo 7.33 kohti Jyväskylää! Hyvin huonosti nukutun yön jälkeen nakkasin laukut olalle ja annoin Pomo-kissalle monta pusua ja lähtiin raahaamaan itteni juna-asemalle. Aattelin, että nukun sitte junassa, mutta oho ku ei enää nukuttanukkaan! Mutta matka meni nopeasti ilman unihiekkaakin :) Jyväskylässä olin klo 13.09 ja suuntasin oitis YAD:n toimistolle. Hetken ehtiin rauhottua ja sitte alettiin pakkaan Miion ja Eevan kans jaditavaroita meidän festaribussiin. Siitä sitten sujuvasti suunnattiin ittemme kohti Lahtea ja Summer Uppia! Perille päästyä kävästiin nuokkarilla eli yöpaikassamme ilmottautumassa ja hakemassa rannekkeet ja passit ja lähettiin festarialueelle kasaamaan kojua. Tämän jälkeen suunnistettiin Lahen keskustaan ettiin Jannea ja pitsaa. Nälkä ja väsy alko jo puskeen päälle, kun tosiaan yöstä selvisin 4 tunnin unilla ja viimeset matkaeväät vetäsin junassa joskus 11-12 aikaan.. Ja kello oli jotain 19 kun jätettiin valmistamamme YAD-koju tönöttämään sinne alueelle ja ettiin sitä ruokaa.. Mutta niin, oikein maukkaan pitsan jälkeen lähettiin hakeen viikonlopun ruokia ja opastettiin Titta ja Laura meidän seuraamme. Umpiväsyneenä nukkumaan ja jopa nukuttiki hyvin!

Perjantai alkoi hitaasti ja lepposasti. Kokoonpanomme täydentyi vielä Iidalla ja kun jännitys oli tiivistynyt tarpeeksi, lähimme työhommiin. Mua siis vähän jännitti ku oli ekat festarit YAD:n mukana, eka Summer Up ikinä, ekat huumetestit edessä ymymymyms!!!!!!!!!! Mutta kun oli kerta näinkin loistava tiimi mukana ni ei tarvinu jännittää paljoa: kysyvälle vastattiin ja urpoa autettiin ni nou hätä :) Festarialue aukes ja väkeä alko pikku hiljaa löytää tiensä myös meidän luokse. Aluksi vain tarkkailin ku muut hoiti hommia ja ujostelin hieman.. mutta ku huomasin, että muut nautti työstään ja niillä on hauskaa ni minäki innostuin! Tarkkailu-suunnitelmani muuttu ja tekiin ekan huumetestin jo ekana päivänä! :) Jeajea!

Päästiin kattoon myös artisteja ja kävinki muutaman kattomassa. Eka oli Dj Kridlokin, Eevil Stöön ja KoksuKoon keikka. Huippu fiilis sekä lavalla että yleisössä. Suureksi yllätykseksi lavalle pärähti myös Kube ja vetivät muutaman biisin (esim https://www.youtube.com/watch?v=ts80aBAk3s8). Mutta sitten tapahtu jotain, mikä pysäytti mun sydämen. Tuuttimörkö saapui lavalle! <3 (https://www.youtube.com/watch?v=Pr-ebB-_j80) Woooooooooo! Sitä huudon määrää!! Eivät siis vetäny ^ biisiä, laitoin sen vaan tohon kuse on nii ihana :)

Sitte käväsin kattoo Skandaalin comeback keikan. Oli mahtavuutta ku viimeinki näki nuoruuden idolini livenä! Vaikutti vähän aikuistuneelta ja lihaksistuneelta ku viime näkemältä! Kuultiin muutama uus viisu ja sitte paljon hyviä vanhoja biisejä! Uudesta Skandaalista en oo varma, että onko se enää "mun musiikkia" mutta vanha toimi edelleen hyvin! Huippu fiilis tälläkin keikalla! (https://www.youtube.com/watch?v=d-vVsDGmiV4)

Perjantai-ilta jatku vesitatuointeja tehdessä, materiaalia jakaessa, iloitessa ja keskutellessa! Yöllä palasimme tukikohtaamme unihommiin ja tein varmaan nukahtamisen maailmanennätyksen: rankkoja nämä festarit on vaikka siellä ei muuta tehäkkään ku pidetään hauskaa ja nautitaan! Ja vieläpä ku meidän koju oli sillai sopivassa paikassa, että kuultiin kahesta paikasta musiikkia yhtäaikaa eli päällekäin ni oli korvat ja äänihuulet kovilla! Yötä kohti mennessä olin jo sitä mieltä, että hiljaisuus = <3.

Lauantaina oli herätys joskus 10 korvilla ja taaskaan en muista kellonaikaa mutta töihin mentiin kuitenki. Enää ei jännittäny vaan enemmänki ootin keskusteluja ym! Ihan eri meiningillä hoidin hommani! Porukkaa kävi kojulla melkosesti, välillä hengattiin keskenämme ja välillä oli taas ruuhkaa. Lauantain teemana mulla oli ihailla yleisöä ja sitä ihmismäärää! Meinaan siis sitä, että esimerkiksi Jukka Pojan keikalla oli paljo väkiä ja kaikki oli niin fiiliksissä! Ja se sama fiilis tarttu itteenki! Tyhmä virne naamalla seurasin hieman takempaa sitä ihmislaumaa lavan edessä ja niitä ketkä oli vetäyny syrjempään että pysty tanssiin ja heiluun musiikin tahtiin. Mikään ei oo niin siistimpää ku se ku artisti ottaa yleisön haltuun ja nostaa fiiliksen taivaisiin! Ja kaikilla oli niin muukaavaa....! :)

Vielä mahtavampaa meininkiä oli kuitenki Far East Movementin keikalla. Ihmisiä oli ihan piipisti ja joka ikisellä näytti olevan hauskaa! Ilta alko pimentyyn ja ainoa valo tuli lavalta. Ku katto ihmisiä ympärillä ni jokanen hymyili ja laulo mukana ja heilutti käsiä.Yks artisteista pyys yleisöä meneen matalaksi/istuun ja kun kertsi taas alko ja kaiuttimista kuulu "Jump"... Se tunne! Se fiilis! Se näky! Ku koko yleisö pomppas ylös, heilutti käsiä ja tanssi! W.A.U. Olisittepa nähny virneeni tässä vaiheessa! Keikka oli todellakin illan kohokohta ja kruunas koko festarin meiningit! (https://www.youtube.com/watch?v=UqXVgAmqBOs) Väsyneenä ja edelleen sama virne naamalla suunnattiin jokainen kohti omia makuupussejamme. Viimenen ilta/yö tässä huippu seurassa, olihan se haikeaa..

Tänään sitten lähti juna kohti Oulua klo 10.06 ja tuskallisen matkan jälkeen klo 17.27 olin perillä. Sanoin kuvaamaton fiilis. Väsynyt, huikea, ilonen, haikea, innostunut, rauhallinen, onnellinen, tyytyväinen, nälkäinen... Ehkä nämä ajatukset tästä selkenee kuhan saa univelat maksettua.. eli nukkuun.. nyt.. ei oikeen kirjottaminenkaan suju... :)

Vielä pitää mainita yks asia. Mua odotti spostissa yllätys ku saavuin kotiin. Street teamista oli tullu raporttini palaute ja pisteet! Sain mm. erikoiskortin "Viikon teko" oivallisesta materiaalin käytöstä ja minut ylennettiin Addiktoituneeksi katuninjaksi! Vielä yksi piste niin saan kauan himoitsemani YAD -hupparin <3

En jaksa muistaa enää muuta kerrottavaa ni öitä! <3