Jelou!

Viikko menny oikein ihanasti ja niin näyttäs menevän loputkin viikosta!

Viikko alko maanantaina hierojalla! Kuin rentouttavaa käydä n. 4 vuoden tauon jälkeen hierotuttamassa selkä ja niskat kondikseen? Oikein rentouttavaa sanon minä! Lihaksien lisäksi rentoja oli myös pääkopan sisusta. Ja hinta-laatu -suhde oli kans kohillaan: tunnin hieronta (selkä, hartiat, kädet, niska ja pää) 35e! Kävin Linkkuaseman Helkyllä. En voi ku suositella! :)

Eilen sitte pestiin Jossun auto. Viimeinki sain pestä jonku auton ku oon jo vuoden siitä haaveillu! Tuli oikein kiiltävä ja puhdas! :)

Tänään on ollu touhuilupäivä. Nukuin pitkään ja heräilin rauhassa. Iltapäivällä laitoin siivousmusat soimaan ja tiskiharjan heilumaan! Keittiöstä puhtaus sitte levisi olkkariin, vessaan ja eteiseen ja kappas ku oli koko kämppä puhas! Välissä kävin Satun kanssa hakeen viimeset Pipe-eväät ja palasin takasi mopin varteen. Illalla sitte palkittin itteni jäätelöllä ja Antun seuralla :) Istuskeltiin Muhoksen lämpimän auringon alla. Nyt pitäs sitte alkaa pakkaan... Alku aina hankala... Aattelin toimia rauhassa ni en liikaa piristy yötä vasten.. :D

Huomenna päivä alkaa aikasin! Itteni puhistamisen jälkeen laitan loput kamat kasaan ja sitte lähemmä Satskan ja Justuksen kanssa päin Jämsää! Siellä Tuuttis oottelee.. ;) hihhah! Odotettavissa on lämpöä, hellettä, arskaa, hyviä kelejä, mökkimeininkejä, festarimeininkejä, mussiikkia, hengailua, keikkoja, juomista, syömistä jne! Kuulostaa todella hyvältä! Ei jaksais oottaa!!!!! Viikonlopusta kerron sitte ku se on ohi, eka se pitää kokea :)

Pakko muuten kertoo yhestä ihanasta unesta minkä näin! Olin joko tilataksin tai minibussin kyydissä ja yhtäkkiä huomasin mummin lenkkeilevän tien reunassa. Sitte se tuli siihen auton ikkunaan ja kysy: "kuin monta sinne mahtuu kyytiin?" Hämmentyneenä kattelin ympärilleni ja laskin, että tyhjiä penkkejä oli 9. Mummi vastas, että sinnehän mahtuu paljon! Sitte vasta itekki tajusin, että tosiaan täällähän on tilaa ni miks matkustan yksin? O.o Sitte toinen kohtaus oli ku mentiin mummin kans tien yli. Se otti mua kädestä ja olin ilonen ku sain pitää mummia kädestä kiinni, pitkästä aikaa! Kattelin muualle ja mummi sano, että Varo! Tuo tie on rikki. Katoin eteeni ni tie oli mukulakiveä ja osa kivistä oli pois ja tiessä oli pieni halkeama. Jos mummi ei olis varottanu ni olisin kompastunu. Sitte ku päästiin turvallisesti tien toiselle puolelle ni uni loppu.

Aamulla ku heräsin ni olin kovin ilonen! Uni oli jotenki todentuntunen ni tuntu ku olisin mummia nähny ihan livenä pitkästä aikaa! Lisäksi tuli turvallinen olo: nyt tiiän, että mua suojellaan tuolta Taivaasta ja varoitetaan etukäteen tulevista vaaroista. Mut saatetaan vaarojen ohi turvallisesti perille! Mulla on suojelusenkelit messissä! <3

Haleja <3