Oivoi, nyt taitaa sitte kesä olla virallisesti ohitte: elokuun viimenen päivä on koittanut. Byää..! Keksin muuten muutaman hyvän puolen lisää syksystä: tähtitaivas ja revontulet! Makiaa! Eilen taivas oli täynnä kaikenkokoisia tähtösiä. Niska vinossa ihailin tuota maagisen pysäyttävää näkyä! Ja kaiken koristeeksi leisku vielä reiskat (lue: revontulet).. Kaunista! Mutta epämahtavaa oli se hirvee kylmyys! OMG ku olin jäässä! :D Vois sukkahousut, leggarit ja sortsit varmaan nakata jo kaapin perälle.. Eiiiihh, en halua, että kesä loppuu.. Mutta kuten Laukku piristyksekseni eilen hokasi ni kesään on enää 9kk jälellä! <3

HUOM! Kuvat ei oo mun omia ku ottiin ne netistä :)

kes%C3%A4aamu-normal.jpg

Mutta koska tää on kesäpostaus ni palataan aiheeseen. Kesä on ollu oikeen mainio! Keväällä suunnittelin unelmakesän ja se sisälsi matkustelua ja festareita. Ja kuinkas kävikään! Takana on Pipefest, Summer Up ja Blockfest! Jeah! Matkusteluaki tuli ku ravasi festarilta toiselle! Kesäunelmani siis täyttyi! :) Onneksi YAD tuli kuvioihini ja omalla osallaan mahdollisti matkustelut ja festarit, kiitos! YAD:n mukana kulkiessa matkaan tarttu myös muutama uusi tuttavuus.Oli ilo tutustua muihin Yadilaisiin! Jokainen reissu vahvisti ajatuksiani siitä, että päihteettömyys on mun juttu ja päihdetyö kenties tuleva työni. Reissuilta sain vertaistukea ja samanhenkisiä kavereita! Ei ihmekkään, että ootan seuraavaa YAD:n reissua innoissani!

uusiayst%C3%A4vi%C3%A4-normal.jpg

Kesääni vietin parhaassa mahdollisessa seurassa eli kavereitteni kanssa. Me tehtiin vaikka mitä! Käytiin Suomen tivolissa Oulussa (siis ei se baari vaan se missä on ne laitteet ym härvelit), paistettiin makkaraa, pestiin Jossun auto, käytiin kummitustaloissa, uimassa, puhuttiin henkeviä, juoruttiin, naurettiin, vietettiin Juhannusta ja mun synttäreitä, grillattiin, ajeltiin, pelattiin korista, käytiiin pussikaljalla ja patiolla, Pummiharmonian keikalla Oulussa... Lisäksi kesääni kuului ukkosen odottaminen ja ihailu, kukkien kasvattaminen ja kastelun muistaminen, kissojen kans hengailu, auringonottaminen ja palaminen, lukeminen, jonkinmoinen opiskelu jne. Hieman lisätietoa edellä mainituista: huvipuistossa oon halunnu käydä jo pitemmän aikaa ja tänä kesänä se toteutui; oon jo pari kesää halunnu pestä jonku auton ja seki toteutui tänä kesänä; Juhannuksena kävin juhannussaunassa ja tein juhannustaikoja; keväällä sain idean kasvattaa ekaa kertaa omia kukkia ja sekin toteutui ja onnistui; halusin ruskettua ja siinäkin, noh, onnistuin.. rusketukseni on melko epätasaista ja raidallista.. mutta osa minusta on kuitenki ruskea! :D Rakastan hellettä ja ukkosta ja molempia oli tämä kesä täynnä! Helle saa täydet 10 pistettä, mutta ukkonen oli melko säälittävä.. Pilvet näytti uhkaavilta, mutta mitään ei kuitenkaan tapahtunu.. Höh.. Ehkä ensi kesänä! :)

yst%C3%A4v%C3%A4t%20ja%20kes%C3%A4-norma

Sittenhän minulle tuli uusi kissa, Misu nimeltään! OIkein hyvin on sopeutunu ja Pomoki on innossaan pikkusiskosta! Ihanaa! <3

ways%20to%20hug%20cat-normal.jpg

Oon myös ruvennu tekeen muutoksia mun elämään. Tämä näkyy siten, että pessimismin tilalle oon välillä puoliväkisin tunkenu optimismia :D Yritän löytää kaikesta mahdollisesta hyviä puolia ja korostaa niitä. Luonto on näyttäytyny ihan erilaisena nyt ku siihen on oikeesti kiinnittäny huomiota ja bongaillu kaikkia nättejä juttuja! Esim. kukat, ekat lehet koivuissa, lätäköt, suloiset eläimet, sateen tuoksu, erimuotoset pilvet, auringon lämmön tunteminen iholla, muurahaisten touhuaminen (tarpeeksi kaukaa katottuna) yms! Vaude! Mutta niin.. Esim näissä reissuissa: oon lähteny yksin tuntemattomaan kaupunkiin, tuntemattomien ihmisten luokse. Ennen olisin pilannu reissun jo etukäteen maalailemalla piruja seinille, mutta nyt oon jättäny maalailut sikseen ja lähteny kokeilemaan, että mimmonen reissu se oikeasti on. Mimmosia on ne tuntemattomat ihmiset, joihin hyvällä mäihällä tutustuu reissun aikana? Mitä kaikkea huippua on tuntemattomassa kaupungissa mihin oon menossa? Mitä hyviä puolia on siinä, että lähen reissuun yksin? En voi muuta ku olla kiitollinen itelleni tästä asennemuutoksesta, olis nimittäin tullu melko surkea kesä, jos olisin jättäny nuo reissut välistä! Toinen muutos on se, että oon poistanu huonoja asioita/ajatuksia/asenteita/juttuja mitkä tuottaa pahaa oloa ja vaikuttaa negatiivisesti minuun jne ja vastaavasti lisänny hyviä asioita yms. Tämä ei oo ollu mitenkään iisiä ja ihanaa, mutta tarpeellista. Tämän enempää en noista muutetuista asioista sano, koska menee liian henkilökohtaiseksi.. Mutta sen voin sanoa, että nyt menee paljon paremmin ku ennen! :) Jeejeejee Ja senki voin sanoa, että tämä prosessi ei oo vielä valmis vaan se tulee jatkumaan!

toivo%2Cusko%2Crohkeus-normal.jpg

Mutta nyt alan syömään ni heihei!

Kiitos kaikille ihanuuksillle keiden kanssa sain viettää unelmakesää 2013! <3