Juha Tapio - Raikas tuuli https://www.youtube.com/watch?v=mjcEOq8kNEM

Nyt on semmonen fiilis, että ainaki hetkeksi on mun elämästä puhallettu pilvet pinttyneet pois ja tilalle on tullu raikkaat, uudet tuulet! <3

Mulle kuuluu paljon kaikkea hyvää! Niin paljo, etten tiiä mistä päästä alkas kertomaan..

Kerron aikajärjestyksessä.

Viime viikonloppuna olin YAD:n purkuviikonlopussa Kangaslammen leirikeskuksessa Äänekoskella. Perjantaina tsuku tsuku juna nappas mut kyytiin Muhokselta klo 10 ja Jyväskylään saavuin 16 jälkeen. Menin pariksi tunniksi istuskelemaan YAD:n toimistolle ja sitte siitä lähettii yhessä metän keskelle. Suurin osa muista Yadilaisista oli mulle tuntemattomia, mutta lähtiin sillä asenteella, että viikonlopun jälkeen ne ei oo enää tuntemattomia. Ja hyvin minut otettiinki vastaan - ulkopuoliseksi en tuntenu itteeni kertaakaan! Heti autoon astuessa sain monia kiinnostuneita ja uteliaita katseita ja "jee, uusi kasvo!" -kommentteja! :)

DSCN1404-normal.jpg

Leirikeskus oli melko hc paikka.. :D Aluksi järkytyin hieman ku siellä oli ulkovessa ja sauna oli parinkytä metrin päässä metässä... Yöpaikatki oli pienen pieniä mökkejä rivissä, suloisen näköstä! :) Lisää jännitystä toi saunan "suihkut". Niitä ei ollu. Lämmitettiin vettä semmosessa padassa ja siitä sittä kauhalla vettä päähän ja hiusten pesuun! Mutta loppujen lopuksi kaikki meni hyvin eikä paikka ollukaan enää niin "järkyttävä". Oli oikeestaan hyvä, että tuolla pääs ihan kunnolla arkea ja sivistystä pakoon, metsän rauhaan!

DSCN1403-normal.jpg

Viikonloppu koostui palautekeskusteluista, huumausainetietovisasta, huumetestien muokkaamisesta/ uudelleen ideoinnista, tutustumisesta, lautapeleistä, keskusteluista, nuotioseteistä yms! Ruokakin oli oikeen hyvää ja sitä oli paljon! Nams! Viimesenä päivänä annettiin palautetta viikonlopusta ja toisistamme. Sain yllätyksekseni hyvää palautetta muilta! Tässä muutama: "hauska murre, iloinen", "mahtava uutuus", "luot positiivista meininkiä", "Pohjoisen pelastus" ja "kiva uusi tuttavuus!"

DSCN1409-normal.jpg

Viikonlopusta jäi ihana fiilis. Tunsin oloni tärkeäksi ja hyväksytyksi tällaisena ku olen. :) Vahvistui myös se olo, että YAD on mun juttu ja tulevaisuudessa haluan tehdä työtä päihdetyön parissa!

Sitten lisää hyviä uutisia! Maanantaina kävin Irti Huumeista ry:llä juttelemassa heidän tukihenkilötoiminnasta. Siellä oltiin innossaan minusta ja tulevasta vapaaehtoistyöhommastani eli hyvillä mielin ottaisivat mut sinne hommiin! :) Sain kotia vihkoja ja papereita, mitkä luen läpi ja sen jälkeen laitetaan nimet paperiin ja työt voi alkaa. En malta oottaa!!! Kuukaus sitte vielä haaveilin vaparihommista täällä Oulussa päin (toki oon myös YAD:lla vaparina, mutta ainaki vielä heidän toiminta keskittyy tonne etelään päin.. mutta annoin tästä palautetta ja ehkäpä jo pian täälläkin päin tiedetään paremmin, mikä on YAD) ja nyt oon sopimusta vaille valmis hommiin! Näyttää siis siltä, että yksi jos toinenki tavoite/haave/unelma alkaa toteutua :)

Ja sitten yks parhaimmista uutisista. YAD järjestää tiimipäivät kerran vuodessa ahkerimmille, aktiivisille ja ansioituneimmille vapaaehtosilleen. Syksyllä on koulutus-/palkintoviikonloppu (en oikeen tiiä, millä nimellä tätä pitäs oikeaoppisesti sanoa :D) ja keväällä on ulkomaanreissu, missä tutustutaan paikalliseen päihdetoimintaan. Ja syy siihen, miks kerron tätä teille on se, että MUT KUTSUTTIIN MUKAAN!!!!!!!!!! OUjeeeEEe! Voi tätä ilon määrää! Vuos sitte lukkiin YADin blogista heidän tiimipäiväreissusta ja tuolloin aattelin, että haluan jonaki päivänä olla tommosella reissulla mukana. Mutta en olis ikinä uskonu, että jo vuoden päästä pääsen tavoitteeseeni ja mukaan tuohon reissuun! Voi hitto kuin ylpee oon itestäni! :) En oo kuulkaas ihan turha muija!! :p

Sitte vielä lyhyesti tän hetken kuulumiset ja tekemiset. Tänään kävin kirppiksellä ja löysin sieltä 2 paitaa ja yhen huivin yhteensä hintaan 7,5e! Sitte käytii Minnan kans lihaskuntojumpassa. Huomenna aattelin taas leipasta jotain, mutta en vielä tiiä että mitä.. Torstaina olis kahvakuulajumppa Mindiksen kaa ja viikonloppua en oo suunnitellu vielä yhtään! Eiköhän tuota jotaki tuu tehtyä kuiteski..

Hymyä huuleen ja enkeleitä matkaan! <3