ikkunat-normal.jpg

Niin paljo ku joitaki ärsyttää se, että toiset kommentoi lumisateesta, ni niin paljo mua ärsyttää tää väsyny läppä. Menneen talven lumia - jos näin saan kuvailla tän kuvan aiheuttamia ajatuksia.

 

Mitäpäs tässä. Hyvin menee! Tiistaina alkais tukihenkilö -hommat Irti Huumeista ryllä! Jännittää! Eli tiistaina kirjotetaan sopparit ja tapaan mun tuettavan. Se löyty siis yllättävän nopeasti! Ja jos oikein ymmärsin niin tukihenkilöistä on pulaa.. eli jos jotakin vähääkään kiinnostaa tämmöset vaparihommat ni kannattaa vähintään ottaa selvää tukihenkilö -toiminnasta! Tästä linkistä (http://www.irtihuumeista.fi/yhdistys/tule_vapaehtoiseksi) löytyy jotain tietoa, enempi tietoa saa aluetyöntekijä Anu Nevanperältä ja minulta saa kans jotain infoa kunhan saan ensin aloitettua hommat! :)

Misu ja Pomo kävi reippaasti eläinlääkärillä keskiviikkona. Haastavinta kissoille näytti olevan matkat sinne ja takasi, muuten meni tosi hyvin! Pomo ei ollenkaan tykkää ahtaista paikoista eli kuletuskopista ja Misu oli ekaa kertaa auton kyydissä ni sitä vähän jännitti.. Asiallisia ja reippaita kissoja kuitenki olivat! Pomo mökötti jo ennen lähtöä ja mökötys jatkui iltaan asti.. Se ei suostunu liikkuun mihinkään vaan piti kantaa sitä paikasta toiseen.. :D Illalla se kuitenki tuli jo antaan pusun ja oli leppyneempi :) Misu taas rakastu kuletuskoppiin ja on hengaillu siellä ihan vapaa-ajallakin! Onneks ees toinen kissa suostuu vapaaehtoisesti meneen sinne.. :D

Lihaton lokakuu on nyt suunnillee puolessa välissä menossa. Ja yllättävän helposti on menny! Täysin lihaton mun lokakuu ei oo ollu, mutta kasvisruokaa on tullu syötyä enempi ku koko elämäni aikana yhteensä - ihan rehellisesti! Lihaa oon syöny sen verran, että kinkku on pysynyt leivän päällä ja kerran oon pitsan ja hampparin syöny lihan kanssa. Ainii ja siellä kylpylässä popsin kalaa ja paljon! Lisäksi tonnikalaa oon kaapista syöny rahatilanteeni vuoksi. Eli rahat on sen verran tiukassa, että pitää kaapit syödä nyt tyhjäksi ja välttää kaupassa käyntiä.. Mutta aiheeseen takas: Tässä kuussa oon syöny kasvisruokaa mm. kasvislasagnea (porkkanaa, punajuurta ja sitte joku pakastepussi), kasvisrisottoa (riisiä, porkkanaa ja taas joku pakastekasvispussi) ja kasvispihvejä (pakasteversiota ja sitte äitin tekemää). Ens viikolla olis tarkotus syyä kasviscurrya! On ollu erittäin mielenkiintosta tutustua noihin "pupunruokiin" sun muihin. Niillä saakin mahan täyteen!? :O Ja aion tän kuukauden jälkeenki pitää kasvikset enemmän ruokavaliossani ja reippaasti kokeilla uusia kasvisreseptejä! :)

Huomenna aattelin leipoo pullaa. Ei oo oikeen tältä viikolta sen kummempia kertomuksia.. normipäiviä ollu vain.. :) Ihan mukava toki, että välillä saa vaan olla ja pitää taloa pystyssä.. ja ittee.. :D Jumpat jäi tältä viikolta väliin ja sen viikolla on syysloma ni tulee 2vkon tauko.. se harmittaa, mutta pitää yrittää saaha liikettä aikaan jollain muulla tavalla :p Jouluvalot laittoin eilen.. ne piti teipata kiinni, ettei Misu pääse tiputteleen niiitä.. :D Siivoillu oon.. no näitä normijuttuja ni turha näitä on tähän listailla :D

Eipäs mulla muuta!

Enkeleitä matkaan! <3