Pummiharmonia - Mielelläni

https://www.youtube.com/watch?v=-gALnq1RQQw

 HV (Hei Vaan) taas! :)

Laittoin kodin joulukuntoon ja näyttää siltä, että asun joulumaassa :D Tontut hyppii seinillä ja lumihiutaleet koristaa ikkunoita. Tanssiva joulukuusi on kömpiny ulos laatikostaan, mutta se ettii vielä paikkaansa täällä ku tuo Misu tykkää kans joulukoristeista... Ei oo hiutaleetkaan pysyny ikkunassa kovin kauaa.. Enkelikellon ottiin kans esille, mutta sitä en oo uskaltanu vielä koota, koska Misu.. :D Ihan oikeelle joulukuuselle oon jo suunnitellu paikkaa ja jotain jouluruokiaki oon jo suunnitellu.. Tulis vielä lumi maahan ni olis tosi kiva! Tällä hetkellä pitää tyytyä noihin ikkunahiutaleisiin.. Hmhh.. No ainaki täällä kämpän sisällä on joulufiilis! :)

joulu-normal.jpg

Tänään sain tehtyä yhen esseen melkeen loppuun! Enää pitää vaan viimeistellä se, mutta kirjottaa ei enää tarvitte! Jeje!

Mitäpä sitä on reilun viikon aikana tullu tehtyä? En oikeen muista.. :D Sen muistan, että alotin villasukkien neulomisen ja kohta on eka sukka valmis! Kantapää oli vaikia, mutta Googlen ja pitkän pinnan avulla selvisin siitäki :D Alleviivasin ton neulomisen, koska en vielä eilen tienny, mitä eroa on kutomisella ja neulomisella. En osannu sanoa, että neulonko vai kudonko villasukkia.. Viisauksien kirja "Wikipedia" kerto, että villasukkia yms neulotaan, mutta "Monissa Suomen murteissa kudonnalla voidaan tarkoittaa myös neulontaa". Eli ei oo väärin puhua myöskään sukkien kutomisesta.. Nyt ollaan hankalien asioiden äärellä, mutta asioilla on tapana selvetä :)

 

future-normal.jpg

 

Perjantaina kävin Kuukorennon järjestämässä Enkeli-illassa. Ja kannatti käydä!! Oli ihanan lämminhenkinen ja rentouttava ilta. Sain vastauksia ja varmistuksia moniin kysymyksiin :) Ja tuli enkelit ja niiden touhuilut myös tutummaksi! Kävin tuosta illasta innostuneena lainaan kirjastosta Diana Cooperin Ihanat enkelit -kirjan ja siitähän mää vasta innostuinki! En malttanu lopettaa vasta ku sitte ku huomasin nukkuvani silmät auki :D Kirja ei siis ollu tylsä vaan päin vastoin niin mielenkiintonen, etten malttanu alkaa nukkuun! Mutta tuohon enkeli-iltaan vielä palatakseni: aattelin käydä tommosissa illoissa useamminki ja voisin kokeilla jopa enkelihoitoa? Ja suosittelen kaikille, keitä pikkusenkaan kiinnostaa enkelit :) Loppu-perjantain leijuin itekki jossain korkeuksissa ja fiilis oli ihana <3 Ihan ku mut olis ladattu täyteen kaikkea positiivista sillain, että mikään ongelma ei tuntunu enää ongelmalta! Tekis varmasti pessimisteille hyvää! :p

 

I%20can-normal.jpg

 

Viikonlopun vietin muutoin kotosalla kyntsilöitä poltellen ja sukkia neuloen :)

Maanantaina oli taas tukihenkilöpäivä. Oli taas niiiiin hyvät keskustelut! Oon jostain lukenu, että etenkin ihmiset, ketkä haluaa joko työkseen tai muuten vaan auttaa muita ni niillä usein on "rankka" elämä tai ainaski joitain sisua vaativia kokemuksia elämässä. Tämä siksi, että heille kertyis enempi kokemusta ja jotta he pystysivät sitte paremmin auttaa muita ku he tietää enempi ja ovat ns. kokemusasiantuntijoita. Mietin joskus, että ompa v*tun siisti palkinto itelle ku on kokenu jotain paskaa vaan sen takia, että osais sanoo jollekki toiselle samaa kokevalle sitte tulevaisuudessa oikeet sanat! Mutta maanantaina sain kokea sen tunteen! Sen ku minä oon jo kokenu jotain, mitä tämä toinen vasta kokee ja ku ymmärrän 100% sitä ja osaan auttaa sitä ihmistä! Huomasin myös, että tämä mun tuettava henkilö toipuu kokemastaan täsmälleen samalla tavalla ku minä. Se tunne, kun osaa oikeasti perinpohjaisesti auttaa jotain ja vielä ku näkee ite sen toisen toipumiskehityksen, on niin suuri ja koko sielun valtaava hyvä tunne, että se todellakin on paras kiitos, mitä ihminen voi saada! En osaa sanoin selittää sitä fiilistä muuta ku yrittämällä vakuuttaa, että se on joku todella valtaansaottava tunne. Suuri ymmärrys ja hyväksyminen. Wouhh! Ehkä tuo pitää jokaisen kokea ite, että ymmärtää mistä puhun..

Ja mitä enempi on tullu koettua näitä vakuuttavia niin hyvän- ku pahanolonki tunteita ni sitä enempi uskallan väittää, että turhaan te vejätte pään solmuun päihteillä ku ELÄMÄ on parasta huumetta! Nyt pärisee! :D Tuli melkonen maailmanparannussaarna, mutta tätä mieltä minä oon! :)

Jea, mutta nyt iltapalalle! Huomenna kahvakuulaan ja viikonlopun suunnitelmat on ihan auki. Saa soitella! :)

silm%C3%A4t-normal.jpg

Sydämiä Sulle <3