Hmhh.

Täällä sataa keväällä vettä.

Täällä sataa kesällä vettä.

Täällä sataa syksyllä vettä.

Ni eikö vois talvella sataa lunta??!1!

 

https://www.youtube.com/watch?v=AeI17rKnnU0

 

snow-normal.jpg

Mun joulumieliki on jotenki kadonnu. En oikeen tajua, että ei se joulu oo vielä ees ollu! Eilenki aattelin, että "pitäsköhän ottaa joulukoristeet jo pois", mutta sitte hokasin, että jouluhan on vasta tulossa! Tää hourailu johtuu luultavasti kahesta syystä: 1. sataa vettä ja 2. syötiin jouluateria sunnuntaina.

 

Kati ja Jussi tuli Tampereelta tänne viikonlopuksi. Oltiin sovittu, että sunnuntaina syyään mun luona jouluateria ku he ei pääse jouluksi tänne. Sääd, oon tottunu perhejouluun, joten tämä joulu saattaa tuntua vähän oudolta.. Mutta nii. Sunnuntaina syötiin hyvin ja jaettiin joululahjat. Oli kivaa! Tein Kinderikakun ja seki oli tosi hyvvää! Laitan tonne loppuun sen ohjeen, jos joku haluaa kokeilla.

Nyt on tämmönen fiilis:

https://www.youtube.com/watch?v=kkA3d8clDpQ

tai tämmönen:

https://www.youtube.com/watch?v=vAR_mWswrzc

 

Jospa se Seija-myrsky tois tänne joulufiiliksen takasi lumen muodossa! :) Katotaanpa vaan ni se tuiskuttaa lunta ja puita koko muuhun Suomeen, mutta ei tänne..

fwp-normal.jpg

 

No menipä tämä nyt valittamiseksi! Mitäköhän kivaa mää nyt keksisin.. En keksi mitään, tää nyt oli tämmönen  sekalainen valitusvirsi tämä postaus! Ja semmonen se saa olla, ei aina voi olla kivaa ja kaikki hyvin! :D Voisin ens kerralla piristää itteeni ja tehä jonku ilosemman tekstin. Voisin vaikkapa kertoo mun jouluperinteistä! Nyt joku aattelee, että "miks aina tuo fukin joulu.." :D Muttaku joulu on kerrran vuodessa vaan ni lets nautitaan siitä!

 

Nonni, kiitos hei! <3

 

p.s. Kinderigaggu

no voi sorsa en voinukkaa liittää kuvaa tähän!

http://arkisto.nelonen.fi/uutiset/viihde/uutinen/anskun-menu

^ tuosta linkistä löytyy Kinder-piirakka nimellä!