WOHIOOOOO!!

Tänään on viimenen päivä tätä vuotta! Kuin huippua!!!? Tämä vuosi on ollu vähän helpompi ku vuosi 2012, mutta raskas silti. Nyt mulla on semmonen fiilis, että vuosi 2014 on täynnä kaikkea hyvää ja ihanaa! Nyt on elämän rajuimmat myrskyt hetkeksi ohitettu ja on aika nauttia elämästä ja etenki on aika olla onnellinen! <3 Ihme, että ootan uutta vuotta ku se tuo niin ihania asioita mukanaan! En siis vielä tiiä, mitä ens vuonna tapahtuu, mutta mulla on vaan semmonen fiilis, että NYT NAUTITAAN! :)

Tänään siis juhlitaan vanhan vuoden loppumista ja uuden vuoden alkua! Syytä juhlaan! :)

Haluatteko tietää, miten juhlin vuoden vaihtumista? Jos haluat ni jatka lukemista, jos et halua ni heihei! :p

UV:ssa pääpointtina mulla ei ole ryyppääminen. Aikasemmin se on sitä ollu: on juotu niin v*tusti ku vaan on klo 00 asti ehtiny juua. Sitte silmät kierossa ammuttu pari paukkua taivaalle ja rymistelty baariin. Siellä jatkuu ryyppääminen vielä pari tuntia, kunnes on aika ryömiä kotia nukkuun. Aamulla sitte maailman paskin olo ja ihmetellään, että mitä eilen tapahtu? Kuin siistiä alottaa vuoden eka päivä? Not. (Hyi mulla tuli morkkis jo tän kirjottamisesta.. :D)

Mutta nii, mun UV ei vaihdu noissa merkeissä. Haluan keskittyä olennaiseen eli vuoden vaihtumiseen ja sen juhlistamiseen. Teen myös muutamia UV:n taikoja, jotta vuodesta tulis hyvä!

"Käytös vuodenvaihteessa
Aiemmin uskottiin ja mikäpä sitä kieltää uskomasta nytkään, että omalla käytöksellä pystyi vaikuttamaan siihen millainen tuleva vuosi tulisi olemaan. Jos nukkui pitkään uudenvuodenpäivänä, niin sujuisi sitten koko vuosi. Aamutorkkuna. Jos oli iloinen, niin oli iloinen koko vuoden. Jos murhetta kantoi, sitä kantoi koko vuoden. Jos kauniisti itsensä oli kaunis koko loppuvuoden. Jos uudenvuodenyönä nukkui, oli uninen koko vuoden."
(http://kysymammalta.blogspot.fi/2009/12/uudenvuoden-taiat.html)

Herään siis suht aikasin ja touhuilen päivän aikana jotain, jotta tulis touhuiltua koko vuotena. Pyrin myös oleen iloinen viimesenä ja ekana päivänä, jotta tuo ilo siirtyis ens vuoteen. En oo päissään, jottei tuu juopoteltua koko vuotta. Olen ystävien kanssa, jotta saisin olla ihanien ihmisten ympäröimänä myös ensi vuonna.Viimesenä päivänä siivoan kodin, jotta se pysyisi siistinä ja hyväenergisenä koko ensi vuoden.

"Uudenvuodenlupaukset
Vanhan vuoden loppuminen ja uuden alku on aikaa jolloin pohditaan ajan kulumista. Mietitään mitä vuoden aikana on tapahtunut; mitä on tehty ja mitä jätetty tekemättä. Koska vuoden vaihtuminen on lähellä, mietitään myös tulevaa ja sitä millainen tuleva vuosi voisi olla.
Uudenvuodenlupauksilla yritetään taata että tulevasta vuodesta tulee mahdollisimman hyvä.
Uudenvuodenlupaus voidaan antaa joku suullisesti tai kirjallisessa muodossa. Viimeksi mainittu on joskus suljettu kirjekuoreen ja avattu sitten seuraavana uutena vuotena ja todettu miten kävi. Pitikö lupaus.
"
(http://kysymammalta.blogspot.fi/2009/12/uudenvuoden-taiat.html)

Itellä ei ole niin väliä, tekeekö lupauksia ens vuodelle, mutta suunnitelmia ja haaveita ainakin. Keksin kysymyksiä, jotka koskee kulunutta vuotta ja uutta vuotta. Eka kysytään 2013 koskevat kysymykset ja jokainen juhlija vastaa kysymyksiin vuorollaan. Tällä tavalla saadaan summattua vuosi 2013. Sitten kysytään tulevaa vuotta koskevat kysymykset ja vastataan myös niihin vuorotellen. Näin tulee suunnattua ajatukset tulevaan eikä menneeseen ja saadaan uusi vuosi kuulostamaan hyvältä. Näin otetaan uusi vuosi hyvillä mielin vastaan!

"Toive poroksi ja kurkusta alas
Venäjällä on viehättävä tapa ”taikoa” mieluisia asioita tulevalle vuodelle. Otetaan terävä lyijykynä ja hyvin hyvin pieni pala sanomalehtipaperia (jonkin jutun kyljestä, niin että paperilla ei ole kuvaa eikä tekstiä). Paperille kirjoitetaan toive. Se voi olla halu saada uusi työ, rakkautta, terveyttä tai vaikka opiskelupaikka lapselle.

Sen jälkeen paperi napataan pinsetteihin ja poltetaan hiileksi kynttilän liekissä. Hiillos sekoitetaan lasiin kuohuviiniä ja juodaan alas.
Taika toimii yhtä hyvin kuin muutkin.
"
(http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/nainen/hyva_olo/uuden_vuoden_taikoja)

Aino keksi, että voitas tehä tämmönen tänä vuonna! Vähän jännittää, mutta haluan silti koittaa! Me tehään tää sillai, että kirjotetaan eka paperille asioita, mistä haluaa luopua uutena vuotena. Esim "rahan tuhlailu, mustasukkaisuus, roskaruoka". Sitte tuo paperi poltetaan (ulkona!) ja tuhkat lähtee tuulen mukaan! Vasta tän jälkeen tehään tuo venäjäläisten taika eli kirjotetaan toiveita (mahdollisimman pienelle) lapulle, poltetaan se ja sekoitetaan tuhkat juhlajuomaan (huom. juhlajuoma ei välttis tarvi olla alkoholia, voi juhlia myös limsalla) ja juuaan se. Näin "sisäistetään" toiveet ja ne tulee mukana uuteen vuoteen! :D

 

UV ei siis ole pelkkää armotonta ryyppäämistä vaan haluan oikeasti keskittyä olennaiseen ja juhlia vuoden vaihtumista. Juhlajuomana mulla on pari sidukkaa, coksua ja ES! :D Sitte on pientä naposteltavaa myös. Uutta vuotta vaihdan Ainon, Lauran ja Antun kanssa. Ja tietty Pomon ja Misun! <3

Miten Sinä juhlit uutta vuotta? :)

Ostin muuten eilen ne pitkään kaipaamani enkelikortit! Laitoin jo fb:kiin enkelin viestin, mutta aattelin laittaa vielä tänne blogin lukijoille oman! Tämä kortti on siis Enkelten viesti koskien sinun vuotta 2014. Tämän Enkelit haluaa sinulle sanoa:

Itsetutkiskelu

Enkelisi opastavat sinua hiljentymään hetkeksi mietiskelläksesi ja tutkiaksesi sisintäsi. Sinun on aika viettää hetki omissa oloissasi ja tarkastella elämääsi.

Kun pyhität itsellesi oman ajan ja tilan, saat mahdollisuuden päästä jaloillesi elämän haasteellisten koettelemusten jälkeen, tutkia miltä tie näyttää edessäpäin, vahvistaa itseäsi ja valmistautua elämäsi seuraavaan jaksoon.

Itsetutkiskelun hetkellä voit tulla tietoiseksi omista lahjoistasi, sisäisistä voimavaroistasi ja viisaudestasi. Se on parantumisen aikaa.

Hiljennä mielesi ja tyynnytä tunteesi. Pyydä enkeliäsi sulkemaan sinut siipiensä suojaan ja tarjoamaan sinulle turvallisen paikan rentoutua. Siellä voit kuunnella enkelisi ohjeita hänen valaessa sinuun innostusta ja opastusta.

Voimalause: Suon itselleni omaa aikaa ja tilaa.

 

******************************

Toivon Sinulle oikein hyvää uutta vuotta! Ottakaa vastaan kaikki ihana, mitä elämä haluaa teille antaa! Olette sen ansainneet! Rakkautta <3