moi!

Vuoden 2014 ensimmäiset päivät on menny hyvin! Mitään erityistä ei oo tapahtunu paitsi tänään ku juhlittiin Äitin synttäreitä! Oli kivaa! Nyt vaan on semmonen olo, että vois mennä nukkuun :D Koko päivä vilahti silmissä ku oli niin paljon tekemistä ja höpöteltävää ja nyt on patterit lopussa. Enkä oikeen keksi mitään sanottavaakaan enää! :D Mutta bileet oli hyvät! Je!! Tein mustikkarahkapiirakkaa Mamalle. Oli hyvää. Viikonloppuna tein (itelleni ;P) pätkis-tiikerikakkua! Seki oli hyvvää! Mietin, että jos ens kerralla tekis tiikerikakun, mutta ei tekiskään sitä vaaleeta taikinaa ku tekis kokonaan suklaisen.. ;) olisko se sitte pantterikakku? :o Tai Tiinan sovellettu tiikerikakku? :D Pätkis toimi kakussa muuten hyvin, muttaku pätkiksessä on maitosuklaata eikä tummaa suklaata ni se meni jotenki oudoksi.. En osaa selittää.. ne jotka on joskus käyttäny leivonnassa tavallista maitosuklaata ni tietää mitä tarkotan! :D Oli se siis hyvää ja hyvin sopi pätkis tiikerikakkuun, mutta tummasuklainen pätkis olis toiminu paremmin.

Tänään oli erityisen kiva käyä facebookissa ja lukemassa nettilehtiä. En tiiä, onko parempi juttu se, että SUOMI VOITTI vai se, että RUOTSI HÄVIS ja nyt sitä PILKATAAN!!! Muahaaahaa!! Jos tilanne olis mikä tahansa muu ja näkisin lauman pikkupoikia itkemässä ni olisin huolissani, että mitä kauheaa on tapahtunu, mutta koska tilanne on se, että nuo pikkupojat on ruotsalaisia, jotka just hävis SUOMELLE ni itkekää vaan!! Enemmän! :D JEAH! "Poika saunoo, ja saunoo ja saunoo ja saunoo... kannusta samppanjaa!!" (En muistanukaan sanoja..)

Jebou.

Tämä viikko on kiva! Tänään tosiaan juhlin mammaa. Huomenna käyn hakeen sossuilta toimeentulotukihakemuksen ja sitte täytän sen ja vien sen takas niille, sitte pitää käyä kirjastossa tulostaan matkaliput ku lähen torstaina Ainon ja Timon luo Forssaan! Uupeipi ku tykkään! Oon siellä torstaista sunnuntaihin. Niin ihanaa päästä sinne! Oon oottanu niin kauan! <3 Toisaalta mua itkettää jo nyt ku pitää kisulit jättää tänne.. tai no oikeestaan itkettää se, etten nää niitä moneen päivään! :'( Mutta varmaan niilläki vaan kiva ku lähen veks ni ne saa kahestaan pilettää täällä :D Äiti siis käy niitä ruokkimassa ja hengaamassa niitten kaa, mutta kuitenki. Niillekki tulossa vähän erilainen veekooällä. Mutta eiköhän se hyvin mene! Pitää munki yrittää keskittyä olennaiseen ja kiinnittää huomio kaikkeen hyvään, mitä ympärillä on ni jospa ei sitte niin paljoo itketä.. :) Keskiviikkona on terapia ja pakkailua ja torstaina matkaan!

En oikeen enää keksi mitään raportoitavvaa.. Voisin laittaa Enkeleiltä messagee ja sitte täts it.

Arkkienkeli Jofiel

Arkkienkeli Jofiel työskentelee kultaisen säteen alaisena ammentaen viisautta Alkulähteestä. Pyydä häntä valaisemaan sinut ja auttamaan sinua, jotta saisit yhteyden omaan syvälliseen ymmärrykseesi.

Arkkienkeli Jofiel auttaa sinua myös oppimaan ja sisäistämään tietoa. Joten jos siis opiskelet tai osallistut mihin tahansa koulutukseen, jumalallinen tuki on nyt käytössäsi.

Pyydä arkkienkeli Jofielia opastamaan ja vahvistamaan sinua. Hän auttaa sinua vapautumaan kielteisyydestäsi, suhtautumaan asioihin avoimesti ja muuttumaan selkeämmäksi ja viisaammaksi.

Enkelit muistuttavat, että sinun on nyt aika pukea yllesi kultainen viisauden viitta. Kuvittele siis itsesi kultaiseen valopalloon ja ole viisas.

Voimalause: Olen yhteydessä sisäiseen viisauteeni.

*************

Rakkaushippuja! <3