Hellouu mai frend!

Nyt on tammikuu selätetty ja laitettu vaihtoon. Aattelin tänä vuonna (vihdoin) alkaa joka kuun lopussa miettiin että mitä sitä tulikaan tehtyä/opittua/kuultua/luultua jne ni on sitte loppu vuojesta enempi muisteltavaa. Ku eihän sitä enää loppu vuojesta muista esim kuin kiva oli kuulla se yks biisi siellä yhessä paikassa sinä päivänä jne.. Nijoo, tässäpä:

- Aloitin vuoden ensimmäisen päivän hyvässä kuosissa. Ja tällä "hyvällä kuosilla" tarkotan sitä, että olin suht selvinpäin vuoden vaihteen eli olin hyvässä kunnossa enkä huonossa. Aattelin eka että vuoden ekana päivänä touhuun ja oon ahkera ni sitte se kuvastais mun koko tulevaa vuotta.. mutta.. kun ei pitkään aikaan käy baareissa yms ja on luonu jo melko pysyvät rytmit nukkumaanmenolle ja heräämiselle ni sitte ku yhtäkkiä meneeki vasta aamulla nukkumaan ja yrittää herätä suunnilleen normaaliin aikaan ettei rytmi menis ihan pilalle... ni olin sitte ihan sika väsyny koko päivän ja voisinpa melkeen sanoa, että nukuin silmät auki.. Ootin vaan koko päivän, että pääsee takasi nukkuun :D

- Kävin ihaileen Lempin tulvaa! Ja ottiin kuvia! Niin sanoinkuvaamatonta ku luonto näyttää voimansa.. I like!

- Juhlin Äitin vanhentumista. Kävi sukulaisia ja oli kaikkea pientä naposteltavaa! Ja kivaa! :)

- Vaihoin liittymän DNA:sta TeleFinlandiin, koska DNA:sta oli tullu ihan paska liittymä. Sain 50e puhelinlaskuja ja kävin vaihtaan sitä juttua sillai, että pitäs tulla pienempiä laskuja ni tuli 45e lasku.. Juu ei, en jaksa noin paljon laittaa rahaa puheluihin ni vaihtoin sitte. Vielä ei oo tullu TeleFinlandilta laskua, mutta 21e laskua ne lupaili sillon ennen ku otin sen.. Mutta uskon, että tämä uus on hyvä! :)

- Kävin Ainon ja Timon luona Forssassa! Ja siellä oli niin ihanaa! Mistäköhän asti oltiin puhuttu, että pitää mennä käymään, mutta nyt vasta anto lompakko myöten. Ja VR:n joulukalenterista sain vielä alelipun (Tampere-Oulu 19e) ni sitte mentii!! Ainon ja Timon kyydillä mentiin sinne ja sitte nunalla takas. Saatiin Ainon kans päivitettyä jutut ja juorut tähän päivään, relattiin ja Aino kävi kierrättämässä mua Forssan kaupoissa! :D Ja nii siellä eläinmuseossa käytii, se oli hurja paikka!! Otin jokasesta eläimestä kuvan! =) *ylpeä*

- Kolmosviikko meni aikalailla vaan kotona kisujen kanssa! <3

- Seuraavalla viikolla olikin Helsingin reissu. Oli kiva pitkästä aikaa olla YADhommissa ja nähä YADtyyppejä! :) Ja en voi sanoa, että pitkästä aikaa, mutta oli kiva vaihtaa maisemaa taas! :)

Viime viikko

- Viime viikolla kävin tutustumassa Muhoksella valmennuspaja Mahikseen. Hakkiin sinne kesätöihin ja kysyivät sitte haluanko tulla kattoo mikä meininki siellä on. Ja halusin. Ja menin. Ja soli ihan huippu paikka!! Hyvä että on tänne laitettu tommosta toimintaa pystyyn! :) Kävin viemässä sinne vähän YAD matskua ja olivat kiitollisia! Ja kysyivät, että jos joskus tarvis matskua ja esittelijää johonki juttuun ni olisinko kiinnostunu ni oonhan minä! :) Tuo oli oikeesti niin kiva paikka, että mulla oli kiva fiilis koko loppu päivän! :)

- Torstaina kävin pitkästä aikaa kahvakuulassa ja sen tuntee vielä tänäki päivänä. Pe ja etenki la oli maailman hirveintä aikaa! Mulla tuli jo pää kipiäksi ku oli lihakset niin kipiät teki mitä tahansa. Piti ihan piättää hengitystä ku sattu!

- Kotosalla hengailin aikalailla viime viikonki, paitsi lauantaina näkkiin pitkästä aikaa Anttua. Käytiin saunassa ja syötiin liikaa karkkia ja katottiin Putousta. Oli kivaa! :) Paitsi oho, lauantai oliki jo helmikuuta..

 

Nojo, semmosta! Ainii YAD kuttu mut kanssaan Puolaan! Mutta helvetti minkä verran maksaa passi!! Mulla menee aika paljo rahaa jo ennen reissua ku pitää kaikkee mahollista maksaa.. Mutta syyään kynsiä ni pääsee Puolan mailla käymään! :) Ja me lennetään sinne, enkä oo ennen lentäny!! O_O Miten se toimii? Mutta tää reissu on vasta huhtikuussa ni ehin henkisesti valmistautua. :)

 

Nyt alan kattoo telkkaa ku tulee niin paljo ohjelmia tänään! Salkkarit, Suomen surkein kuski, Panttivangit, Satuhäät, Poliisit..

***********************

Tässä vielä alkaneelle viikolle terkkuja enkeleiltä! :)

Usko

Usko on niin voimakas hyve, että se siirtää vuoriakin.

Enkelit muistuttavat sinua kuitenkin siitä, ettei sinun kannata uskoa ihmisiin ja tilanteisiin sokeasti. Käytä maalaisjärkeäsi ja erottelukykyäsi äläkä luovuta omaa voimaasi muille. Usko sen sijaan itseesi ja korkeampiin voimiin.

Rukoile pyyteettömästi hiljaisesta, viisaasta sisimmästäsi käsin ja teidä, että toiveesi toteutetaan. Toimi kuin pyytämäsi asia olisi jo muuttunut todeksi. Se on uskoa.

Enkelisi ohjaavat sinua lujittamaan uskoasi Äärettömään.

Voimalause: Uskon, että maailmankaikkeus tukee minua.

***********************

Hymyä! :)