UUUUUh! Pakko ihan ekana ilmottaa, että edellistä blogitekstiä luettiin yhtenä päivänä 250 kertaa!! Wooot! Se on jotain 100 ihmistä enemmän ku sitä yhtä tekstiä, minkä mainittinki Facebookissa! Ihania ootte, mulle tulee hyvä mieli ku luette ja tykkäätte! <3

Jassoo, viime viikko oli melko kiva! Sori muuten ku kirjotan blogin vasta nyt enkä eilen niinkö tapana on. Suoraan sanottuna mulla ei käyny mielessäkään, että on blogipäivä. Unohin. Anteeksi. Mutta nii asiaan eli viime viikkoon!

Maanantai alko Oulu -päivällä. Tästä päivästä ei oo paljoo (taaskaan) kerrottavaa: kävin Oulussa terapiassa ja tulin takasi. Loppupäivän relasin. Tiistaina kävin kirjastossa palauttaan kirjoja ja sitte mentiin Minnan kans käymään Antulla teellä ja juoruilemassa :) Siinä sitte päätettiin, että pitäiskö käyä samalla porukalla syömässä? Joo! Keskiviikkona mentiinki sitte Ouluun Amarilloon syömään. Tilasin jonku lohiannoksen, en muista nimeä. Siinä oli lohta, ranskiksia bataatin tilalla, katkarapujuttua ja sitte sinappi-savujotain -dippiä, mikä maistu ihan hirveelle. Sain annoksen syötyä, mutta en ota toista kertaa.. En oikeen oo tulisen ruuan ystävä ja tuo oli tulista. Ruoka ei maistunu millekkää ku suu oli tulessa! En ehkä mee koko Amarilloo uudestaan, jos ei oo pakko :D Jälkkäriksi ottiin brownien, mikä maistu ihan pakastealtaasta poimitulta.. Ja koko lysti makso yli 30e eli voisin sanoa, että hukkaan meni.. :( Onneksi seura oli mitä ihaninta ja pelasti kaiken :)

Torstaina menin sitte Teemua moikkaan Halpa-Halliin kahvin merkeissä. Oli kiva nähä pitkästä aikaa ja muistella hämäriä Pipefest-muistoja! :) Ja näin Teemun vauvelin kuviaki, se on niiiiiin suloinen pikkumies! <3 Voin kertoa, että mulla tuli vähän vauvakuume! :D Sitä lisäsi se, että lauantaina näkkiin sen pikkuhurmurin livenä.. :3 Illalla kävin vielä iskällä ja sitte oli aika rauhottua. Perjantaina kävin tekeen passihakemuksen kyttikselle ja siivoilin kotona. Illalla Anttu tuli mun luo, pelailtiin, katottii Emma-Gaalaa, minä vaatekriiseilin ja valmistauduttiin kellaroimaan. Oli kivaa taas! :D Lauantain otin rennosti, kävin äitin luona ja illalla katoin Putousta. Sunnuntai meni vielä rennommin: makasin sohvalla ja katoin telkkaa.

 

Semmosta! On muuten hirvee tuuli ollu nyt! Tänään kävin Oulussa ni siellä tuuli ihan kunnolla!! Tuli semmosia pikku-tornadoita, puluilla nousi sulat pystyyn ja kauppojen mainoskyltit vaihto kauppaa! Huhhuh, hetken kävi mielessä, että lähteekö tässä lentoon tai että kohta jumahtaa joku liikennemerkki takaraivoon! :D

Kuin moni muuten katto tiistaina Kannabis-iltaa? Minä ainaki katoin! Aattelin eka, että teen tästä tekstistä vähän enemmän kannabis-aiheisen. Aattelin kattoo ohjelman uusinnan ja listata hyviä ja huonoja juttuja mitä voisin tässä tälläkin hetkellä kertoa. Mutta arvatkaa mitä. En jaksanu! :D Joten yksinkertaisesti totean, että keskustelu oli asiallista ja "eteenpäinsuuntautuvaa" eli kaikki pohti parannusehdotuksia tulevaisuutta varten sen sijaan, että olis jämähtäny kiisteleen kuin hyvä/paha kannabis on. Ohjelma oli positiivinen yllätys! Ja Räsisiki oli ihan asiallinen :D Nojo. Ainut megaärsyttävä juttu illassa oli Sarasvuo twiitteineen. Huoh.

 

Pakko mainita muutama juttu tästä päivästä, vaikka nää kuuluski oikeesti seuraavaan blogitekstiin. Tänään oli tukihenkilötapaaminen ja se meni tosi hyvin! Tuettava lähti iloisemmalla mielellä tapaamisesta pois ku mitä se oli tapaamiseen tullessaan ja minäki olin "sanallisesti pätevä" :D Osasin sanoa oikeat asiat ja tukea ja neuvoa oikealla tavalla ja sain tuettavan paremmalle mielelle! :) Toki näitä on tapahtunu ennenki, mutta tänään oli jotenki erityinen päivä! :) Hyvä minä! :) Toinen asia, minkä haluan tässä päivässä mainita on hymy! Olin tosiaan siellä Oulussa tännää ja mulla tuli hyvä mieli siitä ku ihmiset hymyili! :) Kevät (tai ainaki kevätsää) saa selvästiki ihmiset ilosemmiksi. Jotenki vastaantulijoista oikeen hehku itseluottamus ja tyytyväisyys elämään! Ihanaa! Mutta edelleen parhautta oli ne vastaantulijat, jotka hymyili mulle <3 Ja minä hymyilin takas. :) Smilee!

 

Nojo, nyt enkuliviesti tälle viikolle ja sitte alan seuraan telkkua. Kiitosmo!

***************************************

Tunnustaminen

Pidä itsestäsi huolta tunnustamalla omat mielihalusi ja tarpeesi ja ryhtymällä toteuttamaan niitä. Tarkastele kykyjäsi, lahjakkuuksiasi ja saavutuksiasi ja huomaa niiden olemassaolo. Kun hyväksyt kaikki osa-alueet itsessäsi, tunnet olosi keskittyneeksi ja itsevarmaksi. Silloin voit antaa aitoa tunnustusta muillekin. Huomaa ja vaali läheistesi hyviä ominaisuuksia, jotta he tuntisivat olonsa rentoutuneeksi ja iloiseksi seurassasi.

Enkelit muistuttvat sinua siitä, että huomaisit kuka oikeasti olet -edistynyt henkiolento ihmiskehossa. Kun tunnustat henkiset ulottuvuutesi, olet sopusoinnussa todellisen minäsi kanssa ja henkesi kohoaa korkeuksiin.

Voimalause: Tunnustan kuka oikeasti olen.

**********************************************

Tykätkää ittestänne! <3