Holaa, kirjotan taas lyhyesti!

Mää lähen huomenna Puolaaaaaan!! Tai no huomenna lähen Tampereelle ja ke aamulla vasta Puolaan, mutta so what. En osaa aatella muuta ku, että mitä mun pitää muistaa ottaa sinne mukaan ni siksi tämmönen lyhyt blogi nyt.

Tiesittekö muuten, etttä Dj Kridlokk julkas äsken tosi hyvän levyn? Kannattaa kuunnella! :)

https://www.youtube.com/watch?v=riHWpY1Ji8E

Nojo. Viime viikko. Maanantaina oli Oulupäivä ja se meni niiiiin hyvin! Oli tukaritapaaminen ja pakko kehua vähän itteeni, mutta mää olin ihan s*tanan hyvä! :D En voi tietenkään kertoa tästä kovin tätä enempää, koska vaitiolovelvollisuus, mutta sen verran voin kertoa, että hokasin yhen jutun ja sen avulla päästiin tuettavan kanssa nextille levelille. Tiiättekö sen ku on tapahtunu jotain mullistavaa, sitte ku pöly on laskeutunu ni hokaa siitä tapahtumasta jotain uutta? Näin. Nojo. Mutta joka tapauksessa tuli melkonen onnistumisenkokemus ja oon ylpeä itestäni! :))) Ja sain kehuja muualtakin, aluevastaava oli minusta niin ilonen, että sano, että jos heillä olis vaan enempi rahaa ni palkkais mut suoraan töihin!! Minut, vapaaehtoiset! Wau! :)

 

Hyvä meno jatkuu, tiistaina palautin 5op kurssin! Enää on jälellä 1x 3 opintopisteen ja 1x 5op:n kurssit, jonka jälkeen on vaan oppari ja seki melkeen puoliksi tehty! Torilla tavataan sitte ku VIIMEIN saan tän pitkän opiskelu-urani päätökseen!! :D Torstaina vietettiin pikkusiskon kans tyttöjen päivää ja käytiin kirppiksellä shoppailemassa :) Lauantaina käytiin Minnan kans Zeppeliinissä ja löysin itelleni tosi hienon nahkatakin!! Ja makso vaan 40e!! Olin budjetoinu siihen 50e eli tolla rahalla sainki takin JA Arnoldsista munkin ;) Hehe. Oli tosi kiva päivä ja ihana nähä Mindistä ja jutskailla tyttöjen juttuja! <3 Illalla oli sitte Earth Hour eli sammutettii valot ja sekoiltii kissojen kans pimiässä :)

 

Nojoooooo, semmosta! Tänään oli taas Oulupäivä ja huomenna reissupääivä! En tiiä missä vaiheessa ehin nukkua.. Ja tou, huomasin äsken, että saan oottaa Jyväskylässä kolme varttia ku on linkun vaihto. Ei siinä mittää, muttaku tuo vaihto on klo 02 - 02.45.. Shiiet, pitää tekeytyä pummiksi ja rönöttää pinkin matkalaukun kans jossain katoksessa tuo aika :D

 

Mut hei, mää kirjottelen Puola-raporttia sitte ku se on koettu. Lopuksi vielä enkelikortti tälle ihanalle viikolle! Siijuuu! <3

***********************************

Arkkienkeli Jofiel

Arkkienkeli Jofiel työskentelee kultaisen säteen alaisena ammentaen viisautta Alkulähteestä. Pyydä häntä valaisemaan sinut ja auttamaan sinua, jotta saisit yhteyden omaan syvälliseen ymmärrykseesi.

Arkkienkeli Jofiel auttaa sinua myös oppimaan ja sisäistämään tietoa. Joten jos siis opiskelet tai osallistut mihin tahansa koulutukseen, jumalallinen tuki on nyt käytössäsi.

Pyydä arkkienkeli Jofielia opastamaan ja vahvistamaan sinua. Hän auttaa sinua vapautumaan kielteisyydestäsi, suhtautumaan asioihin avoimesti ja muuttumaan selkeämmäksi ja viisaammaksi.

Enkelit muistuttavat, että sinun on nyt aika pukea yllesi kultainen viisauden viitta. Kuvittele siis itsesi kultaiseen valopalloon ja ole viisas.

Voimalause: Olen yhteydessä sisäiseen viisauteeni.

*************************************