Moikka! :)

:)

Hihii, mullon hyvä fiilis :)

Kävin tänään Oulun Looshin järjestämillä Valonpäivät -messuilla! (http://www.oulunlooshi.fi/5) Tommosissa tapahtumissa on aina niin hyvät energiat, että pelkästään siksi siellä on kiva käydä! :D Ostin sitte itelleni 25min intuitiivisen energiahoidon 20e. Se on niinku reikihoidon ja selvänäkösen tulkinnan sekotus. Siinä hoitaja antaa mulle enkeleiden ym kans energiaa, puhistaa ja tasapainottaa mun chakrat ja samalla kertoo mulle juttuja, mitä mulle pitää kertoa, mitä se näkee mun energioista jne. Hoitaja (http://aurorina.fi/) oli tosi ammattitaitonen, äidillinen ja lempeä :) Sanoin, että tarviin hoidosta energiaa ja varmistuksia ja niitä myös sain! :) Suosittelen! Se sano, että mun solar plexuksessa on tukos, johtuen epävarmuudesta ja pelosta, ja tuo tukos sulatettiin ja näin pääs tuo chakra taas toimiin. Ku se rupes toimiin ni tuntu ku olis ollu perhosia vatsassa, sillai kivasti kipristeli ja kutitti! :) Jeje! Nyt on todella kevyt ja ilonen olo! Siitäki ku nousin hoitopöydältä ni hymyilin vaan, kaikki oli taas ihanaa! :) Kannattaa kokeilla! Reikistä ja chakroista saa tietoa esimerkiksi täältä: http://www.reikisivut.com/chakrat/

 

Tällä viikolla oonki kertoillu tuosta Puolan reissusta ni pidetään tämä teksti lyhyenä. Viikko on ollu normaali. Maanantaina oli Oulu-päivä, perjantaina kävin pitkästä aikaa Kellarissa ja tänään oli nuo messut. Muuten on menny ihan normisti, arkea pyöritellessä. Paitsi opiskeluiden alottaminen ton viikon tauon jälkeen ei oo onnistunu, en oo tällä viikolla tehny muuta ku hakenu kirjat kirjastosta.. Noh, ens viikolla on hyvä alottaa! :) Ainii!! Sain Kirkon hallinto ja toiminta kurssista arvosanaksi 3!! Ja se ope jopa kehu mua, että yks osio esseestä oli erittäin hyvä! :)) Ja mullaku oli tavoitteena päästä vaan tuo kurssi läpi enkä tuolta opettajalta oottanukkaan noin hyvää arvosanaa saati sitte kehuvaa palautetta! Tuli hyvä mieli! :)

 

Ens viikko näyttää muuten normaalilta paitsi loppuviikko on erilainen ku mun sisko tulee käymään! :) Mutta nyt enkelikortti ens viikolle ja sitte jatkan hymyilemistä muualla ku koneella :) :)

 

*****************************************

Toivo

Toivo merkitsee, että aurinko on pian luomassa paistettaan jollekin elämäsi osa-alueelle. Enkelit muistuttavat, että henkesi on äärimmäisen sitkeä ja voimakas, pidä siis uskoasi yllä unelmiesi ja tavoitteidesi suhteen. Muista, että maailmankaikkeus tahtoo sydämesi toiveiden toteutuvan. Se vain odottaa, että itse uskot ansaitsevasi toivomasi asiat, ennen kuin enkelit välittävät ne sinulle.

Tee oma osuutesi päättämällä, mitä todella haluat. Lähetä sitten myönteisiä ajatuksia toivomillesi muutoksille ja unelmiesi toteutumiselle. Pyydä enkeleiltä apua, niin he puhaltavat eloa mahdollisuuksien kipinöihin ja herättävät ne henkiin. Toivo on magneettista ja houkuttelee elämääsi suuruutta ja kauneutta.

Voimalause: Olen aina toiveikas.

**************************************

Lisäohjeena voisin sanoa, että kuvittele, että sinulla on jo se, mitä haluat. Jos se on esimerkiksi uusi työpaikka niin kuvittele itsesi tekemässä töitä tässä uudessa työpaikassa. Minkälaista siellä on olla töissä? Minkälaisia työkaverit/työympäristö on? Millaisella fiiliksellä menet työpaikkaasi/lähdet sieltä päivän päätteeksi pois?

Toivo on magneettista: kun lähetät positiivista energiaa jollekin toivomallesi asialle, se tulee luoksesi! :)

 

Ihanaa ja pirteää ensi viikkoa! :) <3