https://www.youtube.com/watch?v=8uHmW72RA1o

Huhhuh ku oli kuuma päivä! Istuin vaan paikallani ni hiki virtas! Heräsin joskus 12 aikaan ja jonku aikaa kujeilin sisällä. Sitte menin ulos ottaan arskaa ja lukeen koulukirjaa. Sain kirjan luettua melko hikisissä meiningeissä! Käväsin kaupassa ja tulin syömään. Sitte jatkoin auringon palvontaa ja toisen kirjan lukemista. Välillä haaveilin, muistelin ja unelmoin kaikkea ihanata! :) Kuvittelin itteni kellarin patiolla juomassa kylmää sihijuomaa... Ah... Koitin soitella kaiffareille, että jos joku minun kanssa toteuttais tämän pitkäaikaisen unelmani, mutta ne oli muualla menossa. Mutta en luovuttanut! Jostain oon lukenu, että unelmien eteen pitää tehä töitä eikä saa luovuttaa helpolla!! Siispä kävelin tien toisella puolella sijaitsevaan lähikauppaan ja valitsin mieluisen juoman. Halusin kuitenki nauttia tuon kuuman päivän pelastajan hirveen kylmänä, ni vaikeroiden luovutin sen jääkaappini kylmyyteen lepäämään. Vielä tulisi se hetki, kun saisin avata tuon ihanuuden!

Odotellessa keksin jekkuja. Pakkasin laukun ja ottiin pyörän alleni. Pyörin ympäri kyliä taivaalla uhkaavan näköiset pilvet seuranani. Hihhihhih, arvatkaa mitä tein?! ;)

Piilottelin Kannabis Mythbusters -lehtiä JOKA PAIKKAAN!! Hahahhhaaaa! Siellä ne oottaa uutta omistajaa! Mutta koska nuo tummat pilvet oli jo lähellä ni fillaroin pikapikaa kotiin. Eli kaikkia läpysköjä en ehtiny piilottaa, mutta kuten Mambakin sanoi: vielä on kesää jäljellä... ;) Niitä saa lähtä bongaamaan ja ottaa omaksi mikäli tuon parhauden löytää! Ja niiden ettimiseen ei tarvi viinaa ni tuo on hyvä tapa viettää vaikkapa hyvää selvää päivää! :)

Nyt olen tässä kotisohvalla, suihkun raikkaana. Jääkaappi houkuttelee ja kutsuu luokseen... Nyt on se hetki! *tsup* Kylmää coksua! Täydellinen päivä :)

<3 Kinderi