Heipparallaa!

Viime postauksessa kerroin ku ärsytti niin vimmatusti. No tuo fiilis kestiki vaan ton yhen päivän (onneksi!) ja tiistai oliki jo paljon valoisampi :) En tiiä johtuko "Riikkiksen" ja teidän muiden lähettämästä energiasta vai mistä, mutta känkkäränkkä poistui luotani tosiaan seuraavan yön aikana! Jipiii! :)

Koko viime viikon olin tosi väsyny.. Jostain syystä heräsin ma-ke joka yö (tai no aamuahan se oli jo) klo 06.30. Joka yö. Ei tosiaan ollu minkäänlaista herätystä tuohon aikaan enkä tosiaan oo tottunu herään tohon aikaan eli konkreettisesta tai kehonsisäisestä herätyskellosta ei ollu kysymys.. Outoa.. Pakotin kuitenki itteni pysyyn sängyssä silmät kiinni, että sais ees kroppa "nukuttua" vaikka aivosolut hyppiki pirteinä tuolla kallon sisällä.. :D Siinä sitte näin valveunia ja torkuin vailla kunnon unta.. Suunnittelin, että jos en 08 mennessä oo saanu unta ni sitte nousen ylös ja vetäsen päikkärit iltapäivällä. Kello löi aamu 8 ja vihdoin sain unihiekat silmilleni. Nukuin sitte vielä puoltoista tuntia ja puol 10 ponnahin pirteänä ylös.

woke%20me%20up-normal.jpg

To-Su sainki sitte yöt nukuttua ihan aamuun asti. Mutta se uni ei ollu kovin syvää ja näin koko ajan jotain ihmeellisiä unia. Siksipä to-su päivät meniki koomaillessa ja "heräillessä". Päivä ei millään lähteny käyntiin enkä sanan varsinaisessa merkityksessä jaksanu tehä mitään. Ihan ku koko viikko olis menny rapulassa :D Siis ei mitään pääkipuja tai pahaa oloa vaan semmosta laiskottelua, väsymystä ja aikaansaamattomuutta.. Niinku olis ollu sunnuntai päivä toisensa jälkeen.. Sängystä noustuani kipusin sohvalle kattoon telkkaria ja haukottelin. Ootin, että pääsis takasi nukkuun.. Ihan outoa.. Perjantaina ja lauantaina on ollu tapana, että nään kavereita ja teen ja touhuan enempi. Tällä kertaa istuin molempina päivinä klo 21 sohvalla yökkärit päällä ja yritin valvoa vielä tunnin, että pääsen nukkumaan. . Ihan outoa.. Mutta jospa uus viikko olis positiivisempi ja pirteempi! Ainaki tuli levättyä viime viikolla :D

Keskiviikkona pikkusisarukseni Netta ja Juuso kävi mun luona moikkaan kissoja! Ne toi kisuille jo joululahjat: pinkin pallon ja pinkin hiiren. Misu on ottanu omakseen hiiren ja Pomo on ihan innoissaan pinkistä pallostaan! :D Pomo ei oo oikeen ikinä innostunu noista kaupan leluista, mutta nyt se juoksi ihan innossaan uuden pinkin pallonsa perässä :D Tein lapsille ja itelleni karjalanpiirakoita (eli hain ne kaupan pakastehyllystä ja pistin uuniin) ja askarreltiin hamahelmistä joulukuusenkoristeita ja minä tein isänpäiväkorttiin koristeet! Oli kivvaa! :)

Torstaina oli kahvakuulapäivä, mutta megaväsymyksestäni johtuen en saanu itteeni liikkeelle.. Halusin kuitenki saada jotain aikaan ni kuulasin kotona! Hiki tuli ja seuraavana päivänä oli lihakset semikipiät, mutta parempi olis kuitenki, että olisin käyny ihan paikan päällä kuulaamassa.. Ei sitä kotona tuu (ainakaan itellä) jumpattua niin täysiä ku ohjatulla tunnilla. Pitää tällä viikolla olla reippaampi! Torstaina sain myös tehtyä opiskeluja: 2 sivua esseetä eteenpäin! Hihii! :) Lisäksi pitää kouluun tehä lisävuosihakemus kun mun opiskeluoikeus päättyy vuoden lopussa. Hakemukseen piti tehä mm. valmistumissuunnitelma ja minähän tein. Listasin ylös ne kurssit, mitkä on vielä käymättä, laitoin ne suoritusjärjestykseen ja päätin vielä aikataulun, että mihin mennessä mikäki kurssi pitää olla suoritettuna. Mulla on vielä tekemättä 6 kurssia ja oppari. ELI EI PALJON!! Tuolla tavoin se kuulostaa vähemmältä määrältä ku että puhuis 50 opintopisteestä.. Suunnittelin, että valmistuisin viimestään ens vuoden joulukuussa! Tein aikataulusta "ilmavan", joten saattaa olla, että valmistun jo ennen joulukuuta 2014.. mutta viimestään kuitenki joulukuussa! :) Jeejeejee!

Tällä viikolla on perjantaina Enkeli-ilta Kuukorennossa. Kuulostaa huipulta ja siksipä aattelin mennä sinne! Jos on joku muukin Muhokselta sinne menossa ni voisin hypätä kyytiin? Tässä fb-linkki tuohon tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/470144573099205/?fref=ts

get%20stoned-normal.jpg

Kävin tänään Second Hand Storessa ja siellä oli yks nainen, kellä oli päällään paita, missä oli teksti: "Get stoned - drink wet cement" :D Huippu! :D Haluan samanlaisen hupparin! :D

Tatuointisuunnitelmiakin on, mutta en vielä käyny varaan aikaa.. Kela perii multa (yllätys) opintotukea takasi ni pitää oottaa ens kuuhun, että varmistun siitä, että ne tatuointirahat ei oo mun tulevia ruokarahoja.. Onneks tulee palautuksia, mutta sehän tarkottaa sitte vähemmän rahaa sossusta.. Njääh, en jaksa ees miettiä.. Kattoo tiliä sitte joulukuun alussa, että onko siellä mitään ylimäärästä :D Mutta heti vaan ku on rahat koossa ni käyn ottaan tatskan! Siitä ilmottelen sitte ku se on valmis :)

 

Ainii! Suunnittelin, että muuttasin Ouluun tässä puolen vuoden sisällä! Olis kiva kuulla Teidän mielipiteitä Oulun huudeista, että mihin kannattas ja mihin ei kannattas muuttaa? Haluaisin kämpän rauhalliselta alueelta läheltä keskustaa. En yhtään tiiä näitä Oulun paikkoja muutaku nimeltä, en siis tiiä missä esim Toppila Oulussa sijaitsee.. Mutta nehän voin kattoo sitte vaikka Google Mapsista! :D Mutta niin, olis kiva saaha kommenttia tähän liittyen! :)

Nyt alan kattoo Erilaisia äitejä ja juomaan kaakauta!

Onnenhippuja! <3