"Ainii mun pitää varata pöytä ja leipoa ja tilata liput ja maksaa laskut ja tulostaa liput ja käydä kaupassa ja ohhoh vesi kiehuu jo ja kuka siellä nyt soittaa..."

Viikko on alkanu melko vauhdikkaissa merkeissä eikä tämä meno laannu vissiin kö vasta sunnuntaina!

Tänään oli hurjan ihana päivä! Mulla kävi täällä Elise kertomassa juttuja minun menneisyydestä ja tulevaisuudesta (http://regressioterapia.fi/) selvänäköisen tulkinnan ja opastuksen muodossa ja kävipä ilmi, että muutaman ystävän kanssa ollaan tunnettu jo aiemmissa elämissä! Ja että oikealla alalla opiskelen, mutta tarkalleen en vielä tiedä, että missä haluan työskennellä.. noita nuorisotyön työpaikkoja kun on monen näkösiä! Mutta tämäkin selvenee aikanaan kun nyt kerta pohdiskelen ja kehitän itteäni! Oli kerrassaan ihana tapaaminen ja tuntuu, että on jopa helpompi hengittää kun tietää, että parempaan päin olen menossa! <3 Suosittelen Valo Ilonaa jokaiselle ikiselle, ketä vain vähääkin kiinnostaa! :)

No mutta ei se äksöni tähän lopu! Lähtiin sitte tyhjällä mahalla kauppaan ja heti ku pääsin kotia, laitoin pöperöt tulille. Tässä välissä kattelin junalippuja Lahteen ja ressasin ja jännitin tulevaa reissua (myöhemmin tässä tekstissä kerron, että mikä ihmeen reissu). Sain tilattua liput ja sitte pyhitin itelleni ruokarauhan ku koko ajan oon ollu menossa tai tekemässä. Namnam oli hyvää tonnikalapastaa 5:ttä viikkoa putkeen! :D Sitte äiti tuli käymään ja mää aloin tekkeen leipomuksia keskiviikkoa varten! Hyvin onnistu ja hyvältä maistu ainakin taikina... :p Nyt essu päällä kirjotan tätä (en oo mikään alaston kokki ni on toki muutaki vaatetta päällä)... Huhhuh ja eteenpäin mennään!

Huomenna menen vahtimaan ihania pikkuisia sisaruksiani! Uskon, että on mielenkiintoinen päivä tulossa ainakin ennakkovaroitusten mukaan... :D Sittenpä pitäs tehä kouluhommia ja leipoa taas (nam lisää taikinaa!) ja ehkä vähän siivoilla...

Keskiviikkona mennään kavereitten kanssa Ouluun syömään ja juhliin etuajassa mun synttäreitä! En malta oottaaa! Sitte tullaan jälkiruualle mun luo eli siksi leivon joka päivä. Ja näin päättyy kolmas päivä!

Torstaina sittennii ponkasen aamulla aikasin ylös (toivottavasti saan nukuttua jossain välissä) ja ennen aamu 6 lähtee linkku Ouluun. Sieltä sitte 7 korvilla (tai oikeestaan sitte ku VR:lle passaa) lähen kohti Jyväskylää ja oon siellä klo 13 maissa (aikasintaan). Siellä tapaan YAD tovereita ja yhessä lähetään 15 maissa kohti Lahtea ja Summer Uppia! Eli viikonloppuna mut tavottaa Lahesta! Jeijeijei! Jännittää ja innostuttaa jo kovasti! Meen siis Summer Uppiin YAD:n infopisteelle töihin. Tästä viikonlopusta teen sitte ihan oman postauksen :) Sunnuntaina sitte kotia pötköttään ja rauhottuun!

Että semmosta! Hirveenä on asiaa ja hoidettavaa vielä synttäreihin ja reissuun liittyen ja siihen päälle vielä arkijutut! En oo tottunu tämmösseen meininkiin mutta kokemus tämäkin! :)

Rakkautta rakkautta vaan! <3